Saturday, February 26, 2005

SMS yang dituju ke Maid Agent; from my CFO, cc to mua

Aku gatal mulut citer kat memember pasal kak Za yang bole buat magic dapatkan maid in 3 weeks secara magic ni. CFO aku terpikat, lalu buat appointment to get 2 maids, one for his in-law, another for himself....... Tu about 2 bulan setengah yang lalu le... Dia ngan aku selalu ngomel, that janji Kak Za is only good when the appointment is for her to get our monay, janji kul 2pm, 1:30pm dah tersembul muka dia yang tersengih-sengih

Semalam aku dapat SMS yang dia hantar kat Kak Za, and cc kat gua,
"K za,apa ni? janji cam keling! Berapa lama 'esok' u? Why call tak jawab? Nak lari ke? I tak nak dengar excuse u lagi. I bagi 2 hari! If tak dpt 2 maid by esok, i akan buat polis report. Pls hantar budak yg dah ada permit. Kalau tak, sampai lubang cacing pun i akan cari u! I know ur address!

Aik!!!! CFO gua yang teramat cool suda meletup le...

1 comment:

Anonymous said...

Hello!

Nice site, keep up the good work .

[url=http://buy-phentermine.hem.nu]http://buy-phentermine.hem.nu[/url] BUY PHENTERMINE
BUY PHENTERMINE
http://blog.sol.no/buy-phentermine
BUY PHENTERMINE
http://s-url.net/0mzj/ PARISEXPOSED
http://s-url.net/0n21/ PARISEXPOSED COM
http://s-url.net/0n22/ FREE PARIS HILTON EXPOSED
http://s-url.net/0n23/ FREE ACCESS TO PARISEXPOSED
http://s-url.net/0n24/ FREE LOGINS TO PARISEXPOSED
http://s-url.net/0n25/ PARIS EXPOSED
http://s-url.net/0n26/ PARIS EXPOSED COM
http://s-url.net/0n27/ FREE CLIPS OF PARISEXPOSED MOVIES
http://s-url.net/0n28/ FREE CLIPS OF PARISEXPOSED PRIVATE VIDEO COLLECTION
http://s-url.net/0n29/ FREE CLIPS OF PARISEXPOSED LESBIAN VIDEOS
http://s-url.net/0n2b FREE CLIPS OF PARISEXPOSED DRUNK VIDEOS AND MOVIES
http://s-url.net/0n2c/ PARIS LEBIAN MOVIE
http://s-url.net/0n2d/ DOWNLOAD PARIS PRIVATE MOVIE COLLECTION
http://s-url.net/0n2e/ DOWNLOAD PARIS HILTON LESBIAN VIDEO
http://s-url.net/0n2f/ DOWNLOAD PARIS HILTON PRIVATE MOVIE COLLECTION
http://s-url.net/0n2g/ DOWNLOAD PARIS HILTON NEVER SEEN BEFORE SEX MOVIES